A stressz tuti ellenszere

2010. október 26. § Hozzászólás

A Mantra Stúdió szolgáltatásai közé tartozik ez a csodálatos ősi indiai masszázsfajta – az ayurvedikus fejmasszázs- , mely nagyban hozzájárul az immunrendszer normális működéséhez. Segítségével bőrünk és hajunk gyönyörűbb lesz, mint valaha. 

Indiában évszázadok óta a mindennapi élet szerves részét képezik a különböző masszázsfajták. Megfigyeléseik szerint a rendszeres masszíroztatás segít a feszültségoldásban, méregtelenít, javítja az általános közérzetet, elősegíti a bőr, a haj regenerálódását. A masszázs elviselhetőbbé teszi a vajúdó nők testi és lelki nehézségeit. A babamasszázs pedig serkenti a baba immunrendszerének működését.

Az ayur-véda szó szerinti jelentése: az élet tudománya, India klasszikus orvostudománya. Az ájurvédikus masszázs jelentős mértékben különbözik a nyugati országokban alkalmazott masszázsoktól. Az ájurvédikus masszázs (abhjanga) egy meleg olajjal történő teljes testmasszázs. Az olajok kiválasztása mindenkinél egyénileg történik a testtípustól függően: Vata, Pitta, Kapha.

A teljes cikk >>

 

Hozzászólás

Mi ez?

You are currently reading A stressz tuti ellenszere at Csodálatos India Blog.

Meta